Božićna akcija - KLM i Air France pripremili posebne popuste zrakoplovnih karata

Božićna akcija - KLM i Air France pripremili posebne popuste zrakoplovnih karata

Air France i KLM su ovaj Božić, za vas pripremili sjajne popuste za zrakoplovne karte kupljene u razdoblju od 6. – 20. 12. 2018.godine za odabrana odredišta. Popusti se kreću od 15 – 25 post, a akcija za  hrvatsko tržište odnosi se za letove u: Toronto, Mauricijus, Havanu i  Buenos Aires.

Preporučamo vam neko od putovanja  s polaskom iz Zagreba:

Toronto je grad za vas ako volite umjetnost, kulturu i prirodu. U blizini možete pogledati veličanstvene Niagarine slapove ili se očarati predivnim pogledom na grad i okolicu na „kanadskom svjetskom čudu“ – tornju visokom 553 metra koji nudi predivan pogled, ali i restorane i kafiće. Povratna karta od 509 eura/3848 HRK

Mauricijus – otok vodopada, delfina i nepreglednih bijelih plaža. Ako ovu zimu želite „začiniti“ toplom klimom i prekrasnim plažama, onda je Mauricijus pravo mjesto za Vas! Povratna karta od 589 eura/4380 HRK

Havana – neobičan spoj kulture, povijesti i ruma. Klasični američki automobili, posjetite rutu Hemingway trail –omiljena mjesta poznatog književnika Ernesta Hemingwaya ili Museo de la Revolución, popijte jedan od najpoznatijih koktela Cuba Libre ili jednostavno uživajte u ovom osebujnom gradu. Cijena povratne karte od 529 eura/3975 HRK.

Buenos Aires – rodni grad Tanga! Argentinci vole hranu, nogomet i Tango!. Ovaj očaravajući grad nazivaju i Parizom Južne Amerike. Prošetajte prekrasnim bulevarima, živopisnim trgovima, isprobajte lokalnu hranu i uživajte u svakom trenutku, a možete probati zaplesati i Tango! Cijena povratne karte od 639 eura/4793 HRK.

Amsterdam

od 99 eura

Barcelona

Od 140 eura

Lisabon

Od 140 eura

Ostale destinacije po posebnim cijenama pogledajte na linkovima:

KLM:  https://offers.klm.com/HR_EN

Air France: https://www.airfrance.hr/HR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/xmas_offers.htm

Iskoristivost karata: Karte možete iskoristiti od 6.12.2018. do 30.6.2019. i vrijede za ekonomsku klasu.

*Polasci iz Zagreba s presjedanjem u Amsterdamu ili Parizu.

*cijene su informativne i podložne promjenama. Za sve informacije pogledajte službene stranice www.klm.hr i www.airfrance.hr


Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.
Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika.
Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France - KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.
Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.
Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr  i www.airfrance.hr