Putujte kružno uz InterFlix kartu

Putujte kružno uz InterFlix kartu

Ako vam je želja putovati Europom, vidjeti prekrasne krajolike, povijesnu arhitekturu, iskusiti živahan noćni život ili šetati primjerice talijanskom rivijerom, ove jeseni FlixBus predlaže InterFlix, popularnu kartu za kružna putovanja namijenjenu svima koji sanjaju o putovanju preko kontinenta po prihvatljivoj cijeni i njima prilagodljivim datumima putovanja.
InterFlix karta po cijeni od 99€, putnicima nudi jedinstveno putovanje zelenim autobusom u bilo kojih 5 europskih gradova po izboru iz zelene mreže autobusnih linija koja povezuje čak 1700 destinacija u 28 zemalja s više od 300 tisuća dnevnih veza. InterFlix nudi mnogobrojne kombinacije i spajanja gradova po željama putnika. Za one koji žele posjetiti gradove istočne Europe koji su sve popularniji te nude bogat sadržaj tijekom čitave godine mogu primjerice odabrati kružno putovanje iz Zagreba prema Budimpešti, međusobno udaljene 4:20h vožnje. Nakon nekoliko provedenih dana u razgledavanju ovog grada, putovanjem u trajanju od 2:20h stiže se do Bratislave koja ostavlja na izbor kraći ili duži boravak ili možda samo jednodnevan izlet. Vožnja u trajanju od 4h Bratislavu spaja s prekrasnim Pragom koji se može spojiti s Münchenom do kojeg je potrebno 4:40h vožnje te isplanirati dobar provod na Oktoberfestu. Tura se može završiti u Zagrebu ili bilo kojoj drugoj destinaciji po želji s bezbroj uspomena.
InterFlix kartu moguće je iskoristiti i za proputovanje Italijom koja je posebno atraktivna početkom jeseni. Primjerice kružno putovanje iz Zagreba prema Rimu, može se obilježiti uspomenama uz kraće ili duže boravke kroz Firencu, Bolognu, Padovu ili Veneciju.