MSC Cruises i Martha Stewart obogaćuju kulinarsku i izletničku ponudu

MSC Cruises i Martha Stewart obogaćuju kulinarsku i izletničku ponudu

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i lider na tržištima Europe i Južne Amerike sklopio je partnerstvo s međunarodno priznatom stručnjakinjom za dom i životni stil, Marthom Stewart, u osmišljavanju novog, ekskluzivnog kulinarskog doživljaja na brodu i obali koji će trenutke odmora učiniti još posebnijim i nezaboravnim.

Partnerstvo na temu „Celebrate, Discover, Experience“ uključuje posebno osmišljene izlete, poklon pakete iznenađenja te posebne blagdanske jelovnike za večeru i recepte. Martha Stewart je voditeljica nagrađena Emmyjem, poduzetnica, autorica čak 94 knjige te lifestyle savjetnica.

„MSC Cruises je posvećen kreiranju raznovrsnih doživljaja za goste i upravo su radi toga sklopljena partnerstva s različitim stručnjacima kako bi zajedničkim snagama stvorili nešto uistinu jedinstveno“, rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruises-a. Filozofija i strast za otkrićem Marthe Stewart savršen su spoj s MSC Cruises-om, vrlo smo uzbuđeni što će njezina inovacija, stil i stručnost pomoći našim gostima u stvaranju nezaboravnih trenutaka s odmora.“

„Uživam u predstavljanju novih iskustava i oduševljena sam što imam priliku surađivati s MSC Cruises-om u partnerstvu koje utjelovljuje slavljeničku prirodu putovanja, istraživanje i otkrivanje“, rekla je Martha Stewart. „Izleti prikazuju neke od mojih omiljenih aktivnosti i pomažu gostima MSC Cruises-a otkriti autentična i skrivena blaga destinacija diljem Kariba. Blagdanski jelovnici za večeru i poklon paketi iznenađenja obuhvaćaju sve ono što smatram da bi jedna proslava trebala sadržavati: dobru hranu, dobro društvo i obilježavanje velikih avantura i inspiracije gdje god se nalazili.“

EKSKLUZIVNI IZLETI IZ SURADNJE MARTHE STEWART I MSC CRUISES-A

Na početku će se održavati u više karipskih destinacija, a zatim će ovo jedinstveno iskustvo biti usmjereno na neke od Marthinih omiljenih lokacija i sadržavat će različite aktivnosti kao što su kulinarski tečajevi i degustiranje lokalnih delicija, jahanje po plaži, planinarenje do skrivenih uvala, obilazak tržnica s rukotvorinama, predavanja lokalnih ribara i obilazak prekrasnih vrtova. Uz ključne znamenitosti svake destinacije, ovi posebno osmišljeni izleti obuhvaćaju omiljena mjesta mještana te pričaju priču o lokalnoj kulturi.

Izleti će biti dostupni u svim destinacijama na itinererima brodova MSC Seaside i MSC Armonia, a to su: San Juan, Portoriko; Nassau, Bahami; Philipsburg, Saint Maarten; Charlotte Amalie, St. Thomas, Djevičanski otoci; Ocho Rios, Jamajka; George Town, Kajmanski otoci; Cozumel, Meksiko; Costa Maya, Meksiko i Roatan Island, Honduras. Od studenog 2019. dodatni izleti će biti dostupni u destinacijama na karipskim itinererima brodova MSC Divina i MSC Meraviglia, a isti su planirani i za MSC-ov novi privatni otok Ocean Cay MSC Marine Reserve koji će svoje prve goste dočekati u studenom 2019.

Moderni i elegantni brodovi MSC Cruises-a gostima nude jedinstven doživljaj inspiriran europskim naslijeđem kompanije. Gosti na brodu mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja uključuje najbolje od mediteranske i međunarodne kuhinje, ekskluzivnu prvoklasnu zabavu, nagrađivane aktivnosti i sadržaje za obitelji i djecu svih uzrasta, luksuzni wellness i udoban smještaj koji će zadovoljiti sve potrebe. Kroz razna partnerstva, baš kao što je ovo najnovije s Marthom Stewart, MSC Cruises može ponuditi uistinu jedinstveno iskustvo  - namijenjeno samo MSC-ovim gostima.

To uključuje i inovativan zabavni koncept Cirque du Soleil at Sea stvoren u suradnji sa svjetskim liderom zabave uživo Cirque du Soleil-om, dostupno na brodovima klase Meraviglia. MSC Cruises surađuje sa šest vodećih svjetskih chefova, svaki od njih predstavlja izvrsnost u vlastitoj kuhinji. Prošli mjesec kompanija je predstavila prvi na svijetu virtualni osobni asistent za krstarenje, ZOE, na brodu MSC Bellissima, u suradnji s HARMAN-om, stručnjacima na području tehnologije koju pokreće glasovna naredba, a koji su razvili audio rješenja za tehnološke lidere kao što su Amazon, Google i Microsoft.

Ponuda Marthe Stewart bit će predstavljena na brodovima MSC Seaside i MSC Armonia od 1. lipnja 2019.

Više o MSC Cruises-u potražite na www.mscpressarea.com.