CUBOT: Visoke performanse i povoljna cijena

Previous Next

Servis i kontrola kvalitete su dvije najvažnije stavke svakome kupcu, pa je CUBOT svoju pažnju usmjerio na kontrolu kvalitete s niskom tolerancijom za pogreške.

CUBOT je brend novije rastuće kompanije u Aziji koji je pokrenuo snažan tim stručnjaka na globalnom tržištu, integrirajući R&D, proizvodnju, prodaju i logistiku kako bi zadovoljili sve potrebe klijenata.
Visoke performanse i povoljna cijena proizvoda su glavne prednosti tvrtke kojoj je cilj razviti se u međunarodno renomiranog proizvođača.
SE-MARK je uvoznik i distributer za Adriatic regiju, uz servisnu podršku riješenu s partnerskom tvrtkom MMM Agram servis.
CUBOT je sudjelovao na renomiranom sajmu IT i mobilne tehnologije u Hong Kongu u sklopu kojeg je pokazao novitete i aktualne modele. CUBOT je okrenut novim modelima koji će se svidjeti sportašima, rekreativcima i mlađoj populaciji korisnika. Posjetiteljima je prezentiran smjer u kojem CUBOT planira nastaviti kao i novi nadolazeći modeli.
Servis i kontrola kvalitete su dvije najvažnije stavke svakome kupcu, pa je CUBOT svoju pažnju usmjerio na kontrolu kvalitete s niskom tolerancijom za pogreške. To dokazuje i oprema koja se koristi za testiranje kvalitete najnovijeg uređaja iz CUBOT, Quest i Quest Lite. S obzirom na to da se radi o outdoor modelima telefona koji imaju IP68 certifikate, detaljna i rigorozna kontrola kvalitete je neophodna, a korištena oprema osigurava najvišu razinu kvalitete.
Kako bi osigurali zadovoljstvo svojih kupaca, CUBOT je pripremio nekoliko novih modela.
Sport & outdoor modeli Quest i Quest Lite su prilagođeni i namijenjeni korisnicima koji cijene odlazak u prirodu i uživanje u sportu. Oba modela dolaze s IP68 certifikatima i time zadovoljavaju potrebe svakog rekreativca ili sportaša ma kako ekstremnim sportom se bavili.
Gaming i poslovni modeli su MAX 2 i X19. Ako tražite uređaj s većim ekranom i HD rezolucijom onda je CUBOT MAX 2 uređaj za vas. Ekran s 1352 x 640 prikazuje oštru sliku u visokoj rezoluciji, a 4Gb RAM i 5000Mah baterija će zadovoljiti svakog gamera. Uređaj je odličan izbor za taksiste i korisnike fiskalnih blagajni. Za promociju novog modela SE-MARK je osigurao dodatne popuste za taksiste korisnike fiskalnih blagajni.
Bazni model je J5, koji se od konkurencije ističe svojim karakteristika ekrana i RAM memorije. Posebnost je što je CUBOT među prvima uveo najnoviji Android 9.0 Pie u model jeftiniji od 1.000 kn.

Više na: SE-MARK