Auto salon Kramar iznenadio tajnom večerom u svom zagrebačkom salonu

Previous Next

Dok se svi predstavnicima sedme sile trude ponuditi što atraktivnije materijale za objavu, onima iz auto moto svijeta automobile na testiranje, Auto salon Kramar novinarima je priredio nešto potpuno drugačije, u skladu s filozofijom brenda “Za klasu bolji”, organiziravši tajnu večeru za pamćenje.

Posve neočekivano mjesto, njihov salon na zagrebačkom Jankomiru, u ponedjeljak 9. prosinca pretvoren je u svečanu dvoranu u kojoj je tridesetak novinara u društvu brand ambasadora Gorana Bogdana, poznatih voditelja Tarika Filipovića, Juraja Šebalja, Antonije Blaće i Antonije Stupar Jurkin uživalo u pet sljedova jela iz kuhinje mladog chefa Filipa Horvata iz restorana Theatrium by FILHO.

Jedan od suvlasnika Auto salona Kramar, Andrija Zovko, druženje je otvorio kratkim presjekom i više no uspješne poslovne godine: “Svi znate kako tvrtka Kramar posluje već 15 godina u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Njemačkoj i Hrvatskoj. Prije pola godine otvorili smo ovaj zagrebački salon što je za nas bio velik iskorak u poslovanju. S obzirom na to da nisam čovjek od velikih riječi, radije puštam da naši rezultati govore za sebe. Godinu zaključujemo i više no uspješno, na razni grupacije Kramar prodaja je rasla 14% u odnosu na prošlu godinu.” zaključio je.

Na kraju večere, Antonija Stupar Jurkin izazvala je našeg poznatog auto novinara Juraja Šebalja na utrku automobilima između čunjeva, a na iznenađenje svih – Šebalj je izgubio! U tijesnoj završnici Antonija je bila brža za nekoliko sekundi, a revanš je najavljen uskoro.

Svečanom večerom u svom salonu, Auto salon Kramar je još jednom dokazao kako se uvijek trudi kupcima i partnerima ponuditi nešto više i drugačije te kako je uvijek za klasu bolji.