Najljepši pogled na Rovinj

Najljepši pogled  na Rovinj

Novi Grand Park Hotel dio je Maistra Collection branda koji objedinjuje hotele najviše kategorije.

Mjesto gdje se more susreće s parkom, a park s gradom – tri se elementa savršeno isprepliću u novom luksuznom hotelu Grand Park Hotel Rovinj. Smješten na južnom dijelu rovinjske rivijere, samo nekoliko minuta hoda od centra grada, Grand Park nudi zadivljujuće poglede na slikovitu staru gradsku jezgru, otok Sv. Katarina i ACI marinu na jednoj strani te očuvanu park-šumu na drugoj.

Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Jedinstvena lokacija i specifična konfiguracija terena nadahnuli su kaskadni tip gradnje i realizaciju desetak tisuća kvadrata zelenog krova pa je hotel vizualno vrlo atraktivan i gotovo stopljen s okolnim zelenilom. Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suiteova, ukupnog kapaciteta 500 gostiju. Uz pogled na more i grad, sve sobe imaju prostrane terase sa zelenim vrtovima a njih 53 imat će i manje hidromasažne bazene tzv. plunge pool. Sobe su površine 40, a apartmani i do 175 četvornih metara.

Zanimljivo je da su bazeni, ulazni lobi i recepcija, restorani i kongresne dvorane na najvišoj etaži, a sobe na nižim razinama. Unutrašnje uređenje je inspirirano Mediteranom, u dizajnu su korišteni pretežno prirodni materijali poput raznih vrsta kamena i drva. U hodnicima prevladavaju tamnije plave a u sobama svijetle boje, odnosno sivi, bež i zemljani tonovi. Što se tiče ponude hrane i pića, na petom katu nalazi se centralni dio hotela, lobby bar Viva Eufemia s najširom ponudom šampanjaca u Hrvatskoj. Signature restoran Cap Aureo s otvorenom kuhinjom i chef’s table iskustvom nudi hrvatsku modernu kuhinju te večeru u sljedovima. Cissa pool bar nalazi se također na petom katu nudeći lagane zalogajčiće i smoothieje. Laurel and Berry restoran na četvrtom katu otvoren je za ručak i večeru pružajući lokalna istarska jela.