Hyundai Tucson 1.6 CRDI: Atraktivni automobil za slobodno vrijeme

Hyundai Tucson 1.6 CRDI: Atraktivni automobil za slobodno vrijeme

Vozači uvijek žele imati sudbinu u svojim rukama, a to nam omogućuje automobil SUV klase. Bestseller kod Hyundaija - Tucson, podjednako dobar za gradsku vožnju kao i za zahtjevnije terene, automobil je koji će zadovoljiti i najzahtjevnije vozače.

Atraktivni izgled, kvalitetna izrada, dobra mehanika i oprema te na kraju prihvatljiva cijena su osobine koje daju Tucsonu status poželjnog obiteljskog SUV-a.
Tucson je sada opremljen novim 1.6 litrenim dizelskim motorom koji omogućuje automobilu teškom 1,6 tona da krene na brojna putovanja, čak i izvan asfaltiranog puta. Razlog tomu je veća šasija. Iako je dostupan samo prednji pogon, nema većih zamjerki jer je poznata činjenica da se većina vlasnika ovakvih vozila nikada ne skreće s asfalta
Ono na što se Hyundai posebno ponosni je kvaliteta materijala i njegova vrhunska obrada. Plastika, kojom i dalje obiluje, mekša je i kvalitetnija, zvučna izolacija je solidna, vidljivost prema naprijed je odlična. Na raspolaganju su  kamere visoke rezolucije koje omogućuju prikaz od 360 stupnjeva te 4 kamere za pregled iz ptičje perspektive. Prostora ima za  5 odraslih osoba, a njihovu će prtljagu lako progutati 513 litara prtljažnog prostora čija se vrata automatski otvaraju. Za manje razmišljanja na autocesti na raspolaganju je odličan sigurnosni sustav. Sve u svemu, konkurencija se ne bi trebala opustiti jer Hyundai Tucson je sjajan igrač.