Hotel Vault: Grandiozni minimalizam

Previous Next

Slovenska prijestolnica se od prošle godine može pohvaliti novim hotelom s četiri zvjezdice dizajniranim za zahtjevnije goste. U urbanom, mirnom dijelu Ljubljane, na rubu Rožne Doline, samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre, stoji Hotel Vault, hotel u kojem se prirodno i personalizirano uključuju u koncept gostoprimstva u svakom pogledu.

Hotel nije velik, ali ima veliko srce i veliki potencijal. Ima samo dvanaest soba i suitova, ali su prostrani, svijetli i moderno namješteni. Oprema odiše grandioznim minimalizmom. Ovaj se kvazi oksimoron raspada kada se otvori pogled na unutrašnjost u zagrljaju punog drveta, prirodnog kamena, čelika i stakla. Podovi i namještaj od punog drveta, glatke, mirne linije bez nepotrebnih detalja. Pažljivo odabrani madraci od prirodnog lateksa i tkanine za posteljinu od čistog pamuka. Kupaonica u kamenu, jednostavnih, ali sofisticiranih detalja. Tamo gosta pričeka i mala pažnja u obliku ekskluzivne kozmetike Gabrielle Chiefo koja privlači osmijeh na lice i zbog zgodno duhovitih ideja na ambalaži.
Zgrada se nalazi usred stambenog prostora, iz tog razloga, ali istovremeno usprkos tome stvara domaću i mirnu atmosferu u posebno zvučno izoliranim sobama. Za izvrsno smirenje i miran san. Sve u želji da gostu pruže najbolje iskustvo boravka. Ujutro tako gostima pripremaju bogati kontinentalni doručak, pripremljeni posebno za njih i poslužen u sobi.
Ako cijenite osobni pristup gostu i kvalitetan smještaj sa svim uključenim malim znakovima pažnje, tada ćete se u Vaultu osjećati kao kod kuće. I parkirat ćete baš u dvorištu.